ЛОСЬ (ALCES ALCES L.) У СКЛАДІ МИНУЛОЇ ТА СУЧАСНОЇ ФАУНИ ЧЕРКАЩИНИ: ЗМІНА ЧИСЕЛЬНОСТІ ТА ЇЇ ПРИЧИНИ

dc.contributor.authorКозаченко, Ірина Володимирівна
dc.contributor.authorЛарченко, Микола
dc.date.accessioned2021-10-27T08:02:15Z
dc.date.accessioned2026-11-02T14:12:49Z
dc.date.available2021-10-27T08:02:15Z
dc.date.issued2020
dc.description.abstractСучасна основна популяція лося поширена у Поліській та Лісостеповій лісомисливських областях. Південна її межа за останні 25 років значно відсунулася на північ країни. Лось веде переважно одиночний спосіб життя і лише у зимовий період подекуди спостерігаються його скупчення на так званих зимових стійбищах, які знаходяться у найбільш кормових та захищених місцях, що мало відвідуються людиною.uk_UA
dc.identifier.citationЛарченко М.М., Козаченко І.В. Лось (Alces alces L.) у складі минулої та сучасної фауни Черкащини: зміна чисельності та її причини. Перспективи розвитку лісового та садово-паркового господарства: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції (20-21 жовтня 2020 року). Редкол. О. О. Непочатенко (відп. ред.) та ін. Умань. ВПЦ «Візаві». 2020. С. 76-78.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.unu.edu.ua/handle/123456789/3189
dc.publisherУмань, 2020uk_UA
dc.subjectЛосьuk_UA
dc.subjectфаунаuk_UA
dc.subjectчисельністьuk_UA
dc.subjectвідновленняuk_UA
dc.titleЛОСЬ (ALCES ALCES L.) У СКЛАДІ МИНУЛОЇ ТА СУЧАСНОЇ ФАУНИ ЧЕРКАЩИНИ: ЗМІНА ЧИСЕЛЬНОСТІ ТА ЇЇ ПРИЧИНИuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
old.handle123456789/8455
old.id5ecb97c8-b9d8-492b-ba6b-2978b0abed78
old.sourceSitelib.udau.edu.ua

Files

Original bundle

Now showing 1 - 1 of 1
Loading...
Thumbnail Image
Name:
Ларченко М.М. стаття.pdf
Size:
95 KB
Format:
Adobe Portable Document Format

Електронне сховище

Інституційний репозитарій для збереження, систематизації та відкритого доступу до наукових, навчальних і методичних матеріалів університету.

Контакти

Умань, Черкаська область, Україна

[email protected]